Gli Amici della Ferrari 101

Juli 2008 nummer 101

  • Language: Dutch Nederlands
  • Editor: Clem Berghuis
  • Publisher: Ferrari Club Nederland
  • Publication: Softcover | 58 pages

Table of Contents

4 Dat geloof je toch niet...
Column
Rob van Thiel
6 Circuitdag Zandvoort

Donderdag 10 april. Het is 08.19 uur op het klokje in mijn auto. Ik zit in mijn Ferrari 360 Spider (met de kap naar beneden) en ik heb de motor gestart. Het is in Zandvoort een koude nacht geweest, want voordat ik kon wegrijden moest ik de ruiten ontdoen van een laagje ijs. Blauwe lucht en zon. Het weer verleent zijn volle medewerking aan wat een spectaculaire dag belooft te worden.

Luc Climan   Niels Schouten
12 Mugello Historic Festival

Na het succes van vorig jaar kon de tweede editie van het historische festival op Mugello natuurlijk niet uitblijven. Met de nadruk op Ferrari, maar dat zal niet echt een verrassing zijn aangezien dit circuit eigendom is van Ferrari.

Clem Berghuis   Hugo Garritsen
18 Drie Provinciënrit

Bij het weergeven van een ervaring in de vorm van een verhaal wordt een situatie altijd vanuit het oogpunt van de verteller getoond. Wat voor rol speelt de verteller dan? In ons clubverband is dat bij evenementen meestal een deelnemer die zijn ervaringen deelt. Dit keer de belevenissen door de ogen van de organisatie van de Drie Provinciënrit.

Erwin Sakkee   Hugo Garritsen, Chris van Koevorden, Vu Phan Nguyen
24 Luxe overpeinzingen

In ons clubmagazine heeft u (om precies te zijn in de nummer 85 en 92) kennis kunnen maken met Martin Houwing en zijn belevenissen met de zwarte Ferrari 400A. Op deze pagina's neemt Martin u mee met een nieuw Ferrari-avontuur.

Martin Houwing   Martin Houwing, Hugo Garritsen
30 Tour Auto 2008
Kjell Linthout
32 Coasts & Castles Tour

Als nieuwe leden vielen wij meteen met onze neus in de boter. Ons eerste evenement was de langste tour ooit. Elf dagen Ierland, georganiseerd door Bert Harper en Willem Meinders.

Ria en Kees van Tiel   Marga Meinders, Peter Pronk
42 De garage van...
Gerard van Bergen

Bij het lezen van de boeken Dream Garages van Kris Palmer en Ultimate Garages van Phil Berg besefte ik dat zulke garages ook in Nederland bestaan.

Gert Kersten   Gert Kersten
47 Viva Italia

Het TT-circuit van Assen is al enkele jaren het decor voor Viva Italia, een evenement voor de liefhebber van de Italiaanse automobiel.

Gert Kersten   Vu Phan Nguyen
48 Maranello au Mans

Tijdens de vorige maand verreden 24 uursrace van Le Mans was de Ferrari 550 Maranello GTS een opvallende afwezige, waarmee een bijzonder hoofdstuk in het dikke Ferrari-competitieboek werd afgesloten.

Clem Berghuis   Clem Berghuis