Gli Amici della Ferrari 70

Zomer 2000 nummer 70

  • Language: Dutch Nederlands
  • Editor: Clem Berghuis
  • Publisher: Ferrari Club Nederland
  • Publication: Softcover | 42 pages

Table of Contents

4 Komt allen...
Voorwoord

Na een relatief korte voorbereidingsperiode, waarin zeer intensief en constructief is samengewerkt tussen de FCN, Kroymans, het Circuit Park Zandvoort en de HARC, is het gelukt om het op 24 en 25 juni gehouden Italia a Zandvoort terug te brengen naar het succes van weleer.

Anthony J. Mak van Waay
7 Kort

Targa Florio Ferrari au Mans Scuderia Kalender 2000

8 ...dat het altijd beter kan
het gevoel...

Het verzoek van Clem Berghuis om deze pagina's te vullen plaatst mij weliswaar opnieuw in de (niet zo gewenste) spotlights, maar is wel een mooie gelegenheid om wat meer te vertellen over mijn Ferrarigevoel en mijn redenen om voorzitter te worden.

Anthony J. Mak van Waay
11 Spa Ferrari Days 2000: Een verademing

Na de 1999 editie van de Spa Ferrari Days verlieten deelnemers en fans teleurgesteld het majestueuze Ardenner circuit. Waar was het eens zo geliefde Ferrari-evenement gebleven?

Clem Berghuis   Clem Berghuis, Peter Gloudemans
16 Jacky Ickx: "Monsieur 24 heures"
protagonisti

Le Mans, de stad die onmiddellijk wordt geassocieerd met 's werelds meest aansprekende autosportevenement, heeft er sinds vrijdag 16 juni jl. een nieuwe ereburger bij.

Clem Berghuis   Archief Redactie
19 Italia a Zandvoort 2000: Sterke (her)start

Tijdens de laatste FCN-jaarvergadering kreeg Italia a Zandvoort alle aandacht met de mededeling dat dit evenement nieuw leven zou worden ingeblazen. De bevestiging kwam in het weekend van 24 en 25 juni...

Clem Berghuis   Clem Berghuis, Hugo Garritsen, Edwin van Nes
26 De juiste bouwstenen
scuderia

Met de drie overwinningen aan het begin van het seizoen zette Ferrari een stevig fundement neer voor het behalen van de belangrijkste titel in de autosport.

Clem Berghuis   Thijs van Gessel
29 Tour des Ardennes

Het ó zo mooie Limburg bood de Ferrari Club Nederland wederom een wonderschoon decor voor een zéér geslaagd weekend georganiseerd door de echtparen Jungblut en Raeven.

Arthur Leerdam   Peter Gloudemans, Marga Meinders
35 De klassieke Ferrari; een (terechte?) hype...
deel 2

Met de vraag "wat gebeurde hierna ?" sloot Paul Schouwenburg het eerste deel van zijn visie op de klassieke Ferrari af. Wellicht vindt u het antwoord op de volgende pagina's.

Paul F. Schouwenburg   Paul F. Schouwenburg
41 Quindici anni fa
nummer 10

"Gli Amici della Ferrari" nummer 10 was nagenoeg geheel gevuld met een zeer uitgebreid artikel over het wellicht mooiste evenement dat ooit door de Ferrari Club Nederland is georganiseerd: "Ferrari Benelux 1985"