Gli Amici della Ferrari 64

Lente 1999 nummer 64

  • Language: Dutch Nederlands
  • Editor: Clem Berghuis
  • Publisher: Ferrari Club Nederland
  • Publication: Softcover | 42 pages

Table of Contents

4 Klassiekers
Voorwoord

De kogel is door de kerk; er komt een Tipo-register voor klassieke Ferrari's. Na lang wikken en wegen is uw bestuur tot de conclusie gekomen dat we meer moeten doen voor de klassiekers van ons merk.

Arthur Leerdam
7 Kort

Olivier Gendebeien 1924-1998 Televisieheld François Koopal Kalender 1999 Afscheid met een overwinning in Watkins Glen

8 Muziek en romantiek
het gevoel...

Iedereen met een gezond verstand zal me misschien voor gek verklaren. En waarschijnlijk heeft diegene nog gelijk ook. Passie en handel gaan eigenlijk niet samen.

Frits Kroymans
10 Psychologen en een mythe?
Sulle Strade Storiche

Voor naast mijn 365 GT 2+2, die prima voldoet als gezinsauto, was ik op zoek naar iets snellers, laat ik zeggen iets sportievers.

Gert Kersten   Gert Kersten
13 High Fidelity: Luigi Bazzi
protagonisti

"De nestor van de oude garde is Luigi Bazzi, wiens naam regelmatig op deze pagina's voorkomt. Vaak kwam hij no op bezoek in het bedrijf, tot enkele jaren geleden, toen zijn gezondheid hem aan zijn woning in Modena ging binden. Hij is nu 89 jaar..."

Kees van Stokkum   Archief Kees van Stokkum
17 De rentree van Kees...
De Peel 1998

Het gemis van de FCN-wedstrijdcommissie zou pas écht voelbaar worden bij de vijfde De Peel-meeting, de eerste samenkomst in 1998 voor Ferrari Clubleden die echt gas willen geven.

Clem Berghuis   Clem Berghuis, Hugo Garritsen, Gert Kersten
26 Ferrari Challenge 1998

Het (alweer) zesde seizoen van de Ferrari Challenge bracht vooral bij de Serie Europa Centraal nauwelijks verrassingen. De snelle mannen van het vorige seizoen maakten ook nu de dienst uit.

Clem Berghuis   Clem Berghuis, Peter Gloudemans
28 Kroymans verzilverd!!

Het valt niet mee op vijfentwintig jaar Ferrari Import Kroymans op enkele pagina's te beschrijven. Een periode vol mijlpalen en magnifieke verhalen. Een beknopt succesverhaal derhalve.

Marlon van der Meer   Collectie Frits Kroymans
32 Goodwood Revival Meeting

Na het overweldigende succes van de jaarlijkse Festivals of Speed kwam voor Charles Earl of March and Kinrara in 1998 de echte meesterproef.

Rick Bal   Rick Bal
35 Indrukwekkend

Woensdag 16 september j.l. bracht een aantal Ferrari Clubleden een bezoek aan de NedCar-fabriek in Born. Na een verblijf van drie uur stonden zij behoorlijk onder de indruk weer buiten.

Arthur Leerdam   NedCar
36 De harde cijfers
Scuderia

Met de afronding van het Formule 1-seizoen in het vorige nummer van Gli Amici della Ferrari kunnen we deze twee pagina's "Scuderia" mooi gebruiken om vlak voor het begin van het vijftigste WK-seizoen eens wat Ferrari-cijfers op een rijtje te zetten.

Archief Redactie
39 Quindici anni fa
nummer 4

Een aanzienlijk deel van 'Gli Amici della Ferrari' nummer 4 stond in het teken van de restauratie van klassieke Ferrari's.

Archief Dries Jetten, Paul F. Schouwenburg